Zdravlje i tehnologija? Istražujemo na najvećem gaming sajmu Reboot InfoGamer 2017!

 

Zdravlje i tehnologija usko su povezani već godinama. Na tržištu sve češće možemo vidjeti proizvode koji kombiniraju tehnologiju i zdravlje čovjeka. Zbog toga je u današnje vrijeme sve lakše kontrolirati vlastito tijelo i vlastito zdravlje.

No, ovoga puta nećemo ulaziti u temu utjecaja tehnoloških proizvoda na zdravlje, već ćemo istražiti temu koja je svima, a osobito mladima, puno zanimljivija. Kako igranje videoigara utječe na zdravlje mladih? Najčešće se govori o negativnim posljedicama koje prekomjerno igranje može ostaviti na mladima. Slažemo se da negativne posljedice postoje ukoliko dođe do prekomjernog igranja videoigara i ovisnosti o njima.

No, s druge strane igranje videoigara ima mnoge pozitivne učinke što je dokazano i u mnogim istraživanjima. Prema riječima brojnih stručnjaka igranje videoigara nije tako štetno kao što se prikazuje. Naprotiv, dobro ih je igrati, ali naravno ne prekomjerno. Zašto ih je dobro igrati i kako utječu na mlade istražiti ćemo na gaming sajmu Reboot InfoGamer 2017 i iz prve ruke se uvjeriti u njihove pozitivne učinke.

 

Reboot InfoGamer 2017

Reboot InfoGamer 2017 je šesto po redu izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u Europi koji će se održati od 21. – 26. 11. na Zagrebačkom Velesajmu i privući više od 70 tisuća posjetitelja iz cijele Europe! Najveće, najsadržajnije i najatraktivnije izdanje sajma do sad fokusirat će se na predstavljanje najnovijih igara i hardvera, developera, VR hardvera, analognim igrama te na izrazito velikim internacionalnim eSports turnirima.

Sajam će se održati u pet do šest paviljona (8, 8a i 9, 10 i 11a) na površini većoj od 17 500 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti dvjestotinjak izlagača, a biti će igrivo čak više od 600 igraćih jedinica te 100 VR uređaja.

Reboot InfoGamer 2017 i ove godine organizira tim veterana industrije videoigara koji stoje iza Reboot branda, izdavači najvećeg regionalnog tiskanog časopisa za videoigre Reboot, te organizatori jedne od najuspješnijih i najznačajnijih svjetskih games indutry i game developer konferencija – Reboot Developa.

Jednodnevne ili šestodnevne ulaznice možete kupiti ovdje, a sve pojedinosti vezane za sajam pronađite na poveznici.

.