Ana Gruica dobru formu održava u Linea Snelli

 

Svjesni užurbanog stila života mnogih žena u Hrvatskoj koje pokušavaju žonglirati između poslovnih obaveza, obitelji, partnera i prijatelja. Kako bi bile uspeše potrebno je posvetiti se i svome zdravlju, povećanju energije, održavanju forme i dobrom osjećaju u vlastitom tijelu. Metoda Linea Snella omogućava da se lako i sigurno u samo u 2-3 sata tjedno dođe do željenih rezultata. Prednost Linea Snella metode prepoznala je bivša manekenka i glumica Ana Gruica.

Ana Gruica dobru formu održava u Linea Snella

„Nakon što sam se uvijek čudila ženama na Vibro Plate-u, misleći kako je samo gym pravo mjesto za naredak, priznajem – griješila sam! Linea Snella Hrvatska je mjesto razbijanja svih mojih predrasuda. Osim vježbanja na plate-u, konačno imam i svoju trenericu! Nakon godina i godina vježbanja pod krilaticom “sam svoj majstor”, priznajem da je lijep osjećaj kad netko stoji kraj tebe, netko tko je stručan, motivira te i svakodnevno nadgleda tvoj napredak. No, LINEA SNELLA nije samo to. Linea je oaza zdravlja i ljubavi prema samoj sebi!Od brige i savjeta oko prehrane, stručne evidencije, Linea nudi i vježbanje uz osobnog trenera na Plate-u, specijalnom biciklu te posebnim kapsulama, kao i razne vrste specijaliziranih tretmana.“ – o Linea Snelli je rekla Ana Gruica.

U dva zagrebačka centra klijentice mogu osjetiti dašak svijeta koji već 30 godina oduševljava najzahtjevnija tržišta – talijanski osjećaj za ljepotu, vrhunske uređaje najnovije svjetske tehnologije, visoki standard izvrsnosti koji se njeguje u svim centrima Linea Snelle u svijetu, najsuvremeniji estetski pristupi metodi koja se temelji na otkriću Nobelom nagrađenog nizozemskog znanstvenika Van’t Hoffa.

Ana Gruica dobru formu održava u Linea Snella

U centrima Linea Snella vas do željenog cilja vodimo uz manje napora, truda i u kraćem vremenskom razdoblju – samo 2 ili 3 puta na tjedan. Svoje ciljeve postižete korištenjem aktivnih terapija čak 4 puta brže. U prosjeku gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna (10 dolazaka), što preporuča i Svjetska zdravstvena organizacija. Naučit ćemo Vas kako uspostaviti životni balans i zadovoljstvo, prevladati prepreke i postići dugoročne rezultate. I sve to postižemo u našim zelenim oazama na neinvazivan način.

Holističkim pristupom Linea Snella programa obuhvaća se cjelokupno i cjelovito rješenje za ženu: učinkovita vježba s visokim utroškom energije, opuštanje, savjetovanje s područja prehrane, rad na osobnom zadovoljstvu i samopouzdanju te kozmetičke postupke za estetsko oblikovanje tijela. Prije svega u programu je ključna stalna potpora visokoobrazovanih terapeutica i usmjeravanje za trajno rješavanje nezdravih navika. U mjesec dana, sa relativno malo uloženog truda, izgubimo 3 do 4 kg, što je u prosjeku 1 konfekcijski broj.

Ana Gruica dobru formu održava u Linea Snella

Linea Snella u okviru Snelly Star paketa jamči konačan rezultat. Tek kada vidimo dogovoreni rezultat, nakon što odradimo individualan program koji uključuje najbolje terapije koje postoje na tržištu, smo gotovi. Nema iznenađenja i nema doplata.

S programima po metodi LineaSnella® žene brinu o:

  • mršavljenju – otklanjanju suvišnih kilograma
  • oblikovanju tijela – smanjenju opsega tijela na kritičnim točkama
  • smanjenju celulita
  • učvršćenju i poboljšanju tonusa tkiva
  • i udobnosti i odličnom raspoloženju u vlastitom tijelu

 

U gotovo 30 godina rada, LineaSnella Group, osnovana u Italiji, razvila je jedinstvenu LineaSnella® metodu, koja se smatra jednom od najprofesionalnijih, sveobuhvatnih, tehnički i organizacijski najnaprednijih metoda iz područja mršavljenja i oblikovanja tijela na svijetu. Tisuće zadovoljnih žena, u više od 120 centara diljem svijeta,  već je uspješno transformiralo svoju građu i cjelokupno poboljšalo kvalitetu svog života.

Kombinacija individualnih programa, aktivno vođenih vježbi, stalne temperature od 37C i infracrvenih zraka te savjetovanja o prehrani i praćenja rezultata, rezultira visokim stupnjem učinkovitosti – 98,9% žena prelazi zacrtane ciljeve! Linea Snella žene vodi do željenog cilja na ugodan, ženski prijazan način.

 

VIŠE O METODI

Sastavni dio individualnih programa u centrima Linea Snella je vježbanje u spravi Thermoslim koja predstavlja pobjedničku kombinaciju različitih aktivnih terapija.

Nizozemski znanstvenik Van’tHoff je dobio Nobelovu nagradu jer je dokazao da je djelovanje enzima, koji su odgovorni za pretvaranje masti u izvor energije, najučinkovitije pri tjelesnoj temperaturi 37°C. Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća dr. Angelo Barrasso je tržištu predstavio revolucionarni aparat Thermoslim, koji je sastavni dio programa u centrima Linea Snella.  Radi djelovanja infracrvenog svjetla, kromoterapije, konstantne temperature od 37°C i aktivno vođene ciljane vježbe omogućava izuzetne rezultate kod smanjenja kilograma i opsega na najkritičnijim točkama tijela (trbuh, bokovi, stražnjica, bedra).   Učinkovitost vježbanja u Thermoslimu pojačavaju infracrvene zrake koje čak do 4 cm duboko griju tkivo. To znaci veliku uštedu vremena ako se uzme u obzir činjenica da tijelo samo za zagrijavanje inače treba gotovo 30 minuta. Kombinacija infracrvenih zraka i aktivnog vježbanja jedini je prirodan, znanstveno dokazan način koji omogućava lokalizirano smanjenje potkožnih masnoća. Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarm-u, vrsti saune u kojoj pomoću terapije ozonom, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujemo kožu kako bi ostala zategnuta, meka i elastična. Metodu dopunjuje i vježbanje na Thermobike-u, koji je odličan za uklanjanje masti na bokovima, bedrima i stražnjici. Širok izbor najsuvremenijih kozmetičkih terapija poput ultrazvuka – kavitacijski sustav,  pressoterapije – mehanička limfna drenaža, omogućava još bolje i brže postizanje rezultata.